Fysioterapeutit ja hierojat apunasi Loimaalla

Fysikaalisen hoitolaitoksemme kaikilla työntekijöillä on vankka ammattitaito ja paljon kokemusta alalla toimimisesta. Sen vuoksi fysioterapeuttimme ja hierojamme pystyvät palvelemaan sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Varaa aikasi siis vaikka heti Loimaalla sijaitsevaan hoitolaitokseemme! Jos, et löydä ajanvarauksen kautta sopivaa aikaa tai tarvitset ilta-aikoja - soita!

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy on tunnettu osaavista ammattilaisistaan. Fysioterapeutit ja hierojat ovat apunasi useissa ongelmissa, ota siis yhteyttä!

Henkilökuntaamme kuuluvat:

Marika Perkiö, fysioterapeutti AMK

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2004 Turussa ja työskennellyt koko työurani yksityisellä puolella. Nautin työn monipuolisuudesta ja sen tuomista haasteista ja vapaudesta. Minulle on kertynyt kokemusta nuorten ja aikuisten tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta ja neurologisesta fysioterapiasta sekä allasterapiasta ja ryhmäliikunnanohjauksesta. Näistä erityisesti tuki- ja liikuntaelinfysioterapia on tällä hetkellä mielenkiinnon kohteena. Lisäksi intohimona on ryhmäliikunnanohjaus, jota olen tehnyt jo vuodesta 1998.

Työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista, ja olen käynyt seuraavia pidempiä koulutuksia vuosien aikana: suoravastaanottokoulutus, epäspesifi selkäkipu, selän ja alaraajojen erikoistumiskoulutus, neurologian erikoiskoulutus, Mulligan, polven ja olkapään postoperatiivinen kuntoutus, pilates, jooga, kinesioteippaus, faskiakäsittely jne. Lisäksi olen suorittanut monia muita lyhyitä koulutuksia niin fysioterapian kuin liikunnankin osalta.

Sanni Silvasti, fysioterapeutti AMK, koulutettu hieroja

Sara Markkula, fysioterapeutti (perjantai, ajanvaraus soittamalla)

Leila Toivonen, hermoratahieronta, jalkahoito (ajanvaraus puh. 044 305 6900)

Yhteystiedot

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy

Väinölänkatu 8

32200 LOIMAA

02 762 2833

posti@fys-hoitolaitos.fi

www.fys-hoitolaitos.fi

Palautetta tai kysyttävää?

Haluatko antaa meille risuja tai ruusuja? Vai haluaisitko kuulla lisää jostain palvelustamme? Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy
Väinölänkatu 8
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 0502309-2
Puh: 02 762 2833

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.