Neurologinen fysioterapia ja vaikeavammaisten kuntoutus

Fysioterapiassa parannetaan tai ylläpidetään asiakkaan toiminta- ja liikkumiskykyä erilaisilla fysioterapian keinoilla. Kuntoutus perustuu perusliikkumisen analysointiin ja kuntoutussuunnitelman mukaisen hoitosuunnitelman tekemiseen. Kuntoutuksen tavoitteet asetetaan aina yksilöllisesti, yhdessä asiakkaan ja/tai omaisen kanssa. Kokonaisvaltaisella ja yksilöllisellä kuntoutuksella pyritään kohentuneen toimintakyvyn kautta vaikuttamaan ihmisen elämisen laatuun.

Fysioterapiaan voi sisältyä aktiivisen liikkeen fasilitointia, spastisuuden vähentämistä, sensoriikan parantamista, lihasvoiman ja liikkuvuuden lisäämistä, motorista opettamista sekä koordinaation ja liikkeen hallinnan parantamista. Toiminnalliset harjoitukset sisältävät siirtymiset, seisomis- ja kävelyharjoitukset sekä apuvälineiden hankkimisen ja käytön harjoittelun. Harjoitteet pyritään tekemään motivoiviksi ja kehittäviksi. Yhteistyö kuntoutujan lähipiirin kanssa on tärkeää hoitojakson alusta lähtien.

Toimimme Kelan vaikeavammaisten kuntoutuspalveluiden tuottajana ja pääset meille hoitoon myös VSSHP ja Loimaan kaupungin maksusitoumuksilla. Teemme myös rintamaveteraanien kuntoutusta ja maksajana voi toimia myös valtionkonttori tai vakuutusyhtiöt.

Varaa aikasi heti! Jos, et löydä ajanvarauksen kautta sopivaa aikaa tai tarvitset ilta-aikoja - soita!

Yhteystiedot

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy

Väinölänkatu 8

32200 LOIMAA

02 762 2833

posti@fys-hoitolaitos.fi

www.fys-hoitolaitos.fi

Palautetta tai kysyttävää?

Haluatko antaa meille risuja tai ruusuja? Vai haluaisitko kuulla lisää jostain palvelustamme? Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy
Väinölänkatu 8
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 0502309-2
Puh: 02 762 2833

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.