Tervetuloa Loimaan Fysikaaliseen Hoitolaitokseen!

Loimaan fysikaalinen hoitolaitos

Loimaan fysikaalinen hoitolaitos on perustettu vuonna 1972 ja toimipaikka sijaitsee Loimaan kaupungissa osoitteessa Väinölänkatu 8.

Hoitolaitos tarjoaa fysioterapiaa, hierontaa ja terveysliikuntapalveluita Loimaalla ja lähialueilla. Teemme neurologista fysioterapiaa, tuki – ja liikuntaelin fysioterapiaa, allasterapiaa ja ohjaamme terveysliikuntaa. Asiakkaina ovat niin nuoret, aikuiset kuin eläkeläisetkin.  Tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja monipuolisia fysioterapian ja hyvinvoinnin palveluita ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti Loimaalla.

Olemme toimineet pitkään Kelan vaikeavammaisten kuntoutuspalveluiden tuottajana. Pääset meille hoitoon myös VSSHP ja Loimaan kaupungin maksusitoumuksilla tai omaishoitajien palveluseteleillä. Teemme myös rintamaveteraanien kuntoutusta ja maksajana voi toimia myös esim. valtionkonttori, eri vakuutusyhtiöt, työnantaja tai voit maksaa hoidon itse. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä (SV3) tai ilman lähetettä.

Lahjakorteilla voit ilahduttaa ystäviä tai sukulaisia esim. valmistumis- tai merkkipäivinä.

150 neliön toimitilat sijaitsevat katutasossa, johon on esteetön pääsy pyörätuolilla. Käytössä on 60 neliön ryhmätila, kolme erillistä hoitohuonetta, inva-wc, pukuhuone ja odotustila. Ryhmätilassa on monipuolisesti erilaisia terapialaitteita ja -välineitä, joilla harjoitteluun saadaan vaihtelua ja se pysyy mielekkäänä. 

Yhteystiedot

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy

Väinölänkatu 8

32200 LOIMAA

02 762 2833

posti@fys-hoitolaitos.fi

www.fys-hoitolaitos.fi

Palautetta tai kysyttävää?

Haluatko antaa meille risuja tai ruusuja? Vai haluaisitko kuulla lisää jostain palvelustamme? Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy
Väinölänkatu 8
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 0502309-2
Puh: 02 762 2833

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.