TEMPUR- ja Birkenstock-tuotteet Loimaalta

Monipuolisten fysioterapiapalveluiden lisäksi myymme asiakkaillemme hyvinvointia parantavia tuotteita aina erilaisista tuista tyynyihin ja jalkineisiin. Tule tutustumaan valikoimaamme Loimaalla sijaitsevaan hoitolaitokseemme. Tervetuloa!

Fysioshop

Fysioshopin tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia tuotteita useisiin eri vaivoihin. Kylmä- ja lämpötuotteet helpottavat vammojen paranemista, kun taas erilaiset tuet (esim. ranne-, selkä- ja polvituet) toimivat kuntoutumisen tukena.

TEMPUR

TEMPUR-tuotteet mahdollistavat parhaat mahdolliset unet kaikille käyttäjilleen. Tuotteet muotoutuvat yksilöllisesti nukkujan kehon muotojen mukaan ja tarjoavat optimaalisen tuen ja mukavuuden. Kauttamme voit hankkia itsellesikin TEMPUR-patjat, -tyynyt ja muut ergonomiatuotteet.

Tutustu paremmin osoitteessa www.tempur.com.

Birkenstock

Birkenstock valmistaa ergonomisia jalkineita, jotka sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Jos välität jaloistasi ja haluat pitää ne terveinä mahdollisimman pitkään, panosta laadukkaisiin jalkineisiin. Monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti sopivan mallin omaan tyyliisi!

Lue lisää osoitteesta www.birkenstock.com.

Footbalance Medical

Footbalance Medical 100 % yksilölliset pohjalliset - terveyttä, hyvinvointia ja mukavuutta!

Pienapuvälineet

Kauttamme saat ostettua myös erilaisia pienapuvälineitä kuntoutumisen tueksi. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi pikkukepit, kyynärsauvat ja liukuesteet. Vuoden alusta asti valikoimaamme ovat täydentäneet myös lääkinnälliset hoitosukat sekä tuet ja ortoosit.

Yhteystiedot

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy

Väinölänkatu 8

32200 LOIMAA

02 762 2833

posti@fys-hoitolaitos.fi

www.fys-hoitolaitos.fi

Palautetta tai kysyttävää?

Haluatko antaa meille risuja tai ruusuja? Vai haluaisitko kuulla lisää jostain palvelustamme? Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy
Väinölänkatu 8
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 0502309-2
Puh: 02 762 2833

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.